De gunfactor

Gebruik je gunfactor - Adviserend verkopen

De wijze waarop de klant benaderd en behandeld wordt is van groot belang voor het adviseren en verkopen. Streef naar een hogere klantentrouw en klanttevredenheid, zorg voor dat je de gunfactor bent in het verkoopgesprek.

In de training wordt de deelnemer zich bewust gemaakt van zijn persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden in het adviserend verkoopgesprek.

De gunfactor - Positieve beïnvloeding

​Deze workshop gaat over hoe je meer kunt bereiken samen met je klant. Alles draait hierbij om de ‘positieve beïnvloeding’ in combinatie met klantgerichtheid. Om een doel te bereiken heb je de ander nodig. Er zijn meerdere aanbieders met dezelfde producten of diensten. De klant kan kiezen, zorg daarom dat je deze keuze positief kunt beïnvloeden. Om hier inzicht in te krijgen en vaardig in te worden kun je gebruik maken van een aantal stappen. Na deze workshop kun je de tips om het beïnvloedingsproces positief te sturen toepassen in de praktijk.

Succesvol netwerken

In deze workshop leggen we de nadruk op hoe je op positieve wijze de klant of collega kunt beïnvloeden en motiveren met aansprekende voorbeelden uit jullie praktijk. Hierbij maken we gebruik van praktische tips aan de hand van de wetten van beïnvloeding.

Verkoop jezelf in 1 minuut - Snel & effectief netwerken

In deze workshop gaan we op een actieve en dynamische wijze aan de slag met een specifieke vorm van netwerken: speeddating. Het doel van speeddaten is een originele wijze om kennis te maken, elkaar beter leren kennen en op een snelle en effectieve wijze je product, bedrijf of business te verkopen of te ontdekken hoe je elkaar kan versterken. Elke gesprekspartner probeert mee te denken waar zij van dienst kan zijn bij het verwezenlijken van doelen van de ander. Want iedereen heeft een netwerk achter zich, dat hij kan inschakelen voor de ander.