Dirceu

Dirceu da Silva 

Dirceu da Silva is trainer bij Pure Talent en de Beste Trainer van Nederland van 2020. Met meer dan 20 jaar ervaring als trainer en spreker heeft hij duizenden mensen geholpen met het verbeteren van hun vaardigheden. Hij is een internationale sprekerscoach voor het bedrijfsleven, politiek, Tedx, professionele sprekers en wordt regelmatig gevraagd als gastdocent voor vele universiteiten en hogescholen.

 

 

 

Leer Dirceu nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

Ik ken Wietske al jaren. Ik weet waar ze voor staat, welke visie ze heeft qua opleiden en de kwaliteit die ze biedt. Toen ik de kans kreeg om samen te werken met één van de beste trainingsbureaus van Nederland, hoefde ik niet lang na te denken!

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Ik geef trainingen op het gebied van presenteren, spreken in het openbaar en storytelling. Als meervoudig Nederlands kampioen public speaking en internationaal spreker leer ik anderen niet alleen vanuit de theorie, maar vooral vanuit ervaring. Praktische tips en veel oefenen met concrete feedback levert het meeste op.

Wat inspireert jou? 

Mensen die groot durven te dromen en bereidzijn om de juiste acties te ondernemen en zo het maximale uit hun leven willen halen.

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Samen met scholieren en studenten werken aan hun persoonlijke ontwikkeling.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Omring jezelf met mensen waarvan je veel kan leren!  

Welke quote is waardevol voor jou?

"Love the life you live. Live the life you love." - Bob Marley