Erna

Erna van Lingen 

Erna van Lingen richt zich al ruim 20 jaar op communicatie en samenwerking in diverse branches. Dankzij verschillende invalshoeken, instrumenten en ontwikkelmethodieken brengt zij deelnemers naar een hoger professioneel niveau. Zij richt zich op balans vinden tussen persoonlijke groei en het vergroten van effectiviteit in het werk. Haar doel is duurzame verandering.

 

 

 

Leer Erna nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

Pure Talent is een zeer ervaren partner in de markt. Met echt maatwerk en vrijheid voor professionals om hun kunde en ervaring in te zetten, zodat de deelnemer zich optimaal kan ontwikkelen.       

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Ik richt me op professionals die zich willen ontwikkelen in beïnvloeden, onderhandelen en leidinggeven. Verder coach en train ik op het gebied van persoonlijke effectiviteit.

Wat inspireert jou? 

Waardevolle gesprekken met lieve mensen om me heen (met goed eten op de tafel), reizen, prachtige Tedtalks, mooie boeken van wijze mensen, zelf mogen leren en ontvangen in opleidingen, de natuur in: lekker buiten zijn.  

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Talenmens, ik breng veiligheid en rust en ga goed om met mensen en dieren.      

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Iedereen die de moeite waard is om mee te praten, is de moeite waard om naar te luisteren. Luister tussen de regels door. Wat hoor je wel, maar wordt niet met zoveel woorden gezegd?

Welke quote is waardevol voor jou?

“Great communication begins with connection.”