Francesca

 

Francesca Heukensfeldt Jansen 

Francesca heeft een achtergrond in de marketingcommunicatie. Deze kennis neemt zij mee in haar werk als trainer. Met haar  enthousiasme, humor en overtuigingskracht motiveert zij anderen om hun kwaliteiten optimaal te benutten. Met een grote  glimlach en een heleboel enthousiasme pakt zij elk nieuw project met beide handen aan. Francesca richt zich op diverse  trainingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling, waaronder Time Management,beïnvloedingstechnieken en effectief communiceren.

 

 

Leer Francesca nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

Tijdens het eerste gesprek met Wietske had ik direct een klik en wist ik dat dit een organisatie is die goed bij mij past. Pure Talent is een open, oprecht en inspirerend trainingsbureau dat de ontwikkeling van mensen voorop heeft staan, dat spreekt mij ontzettend aan!   

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Mijn openheid en enthousiasme.

Wat inspireert jou? 

Mensen die vanuit hun passie en kracht werken en die daarvoor ook risico's durven nemen. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen werk moet doen waar ze zich kunnen ontwikkelen tot de persoon en professional die ze willen zijn. Ieder mens heeft zoveel mooie talenten en kwaliteiten in zich, zonde als deze niet optimaal (kunnen) worden benut.      

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Ik vind het fantastisch om te bakken, koekjes, taarten, cakes, you name it! 

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Dat is van mijn moeder: zonder wrijving geen glans. Soms loopt het even niet zoals je wilt tussen jou en een ander, of moet je uit je comfortzone gaan om iets te bereiken. Dat kan heel onprettig, ongemakkelijk of onzeker aanvoelen. Maar als je er uiteindelijk doorheen bent, zal je zien dat die wrijving altijd op een bepaalde manier voor glans zal zorgen. 

Welke quote is waardevol voor jou?

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan” - Pipi Langkous.