Inke

Inke van Gameren 

Inke is als sociaal en organisatiepsycholoogopgeleid tot gedragsdeskundige in wat mensen beweegt en beïnvloedt, daarbij rekening houdend met de uitdagende (werk)omgeving. Tijdens het volgen van haar dubbele master aan de Universiteit Utrecht is zij zich gaan specialiseren in het geven van trainingen, waaronder het geven van communicatietrainingen aan studenten. Bij Pure Talent geeft ze trainingen en lezingen op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op een creatieve en motiverende manier brengt zij mensen in beweging, waarbij zij zich specifiek richt op de young professional.

 

 

Leer Inke nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

Dat is niet moeilijk: de persoonlijke, informele sfeer en het snelle schakelen. Als stagiaire ben ik ooit begonnen en daarna ben ik op reis gegaan. Na een half jaar begon het weer te kriebelen en belde ik - aan het zwembad in Thailand - met Wietske. Even bijkletsen en ik kon de maand erna direct starten.     

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Ik zou zeggen verbinden. Zowel in als buiten de trainingen zoek ik graag de verdieping met elkaar op. Die persoonlijke banden zijn volgens mij de kern van een team met veel werkplezier.

Wat inspireert jou? 

Dit klinkt misschien een beetje cliché, maar vaak zijn het deelnemers zelf en hun verhalen die mij inspireren en nieuwe ideeën brengen. Daarnaast lees ik veel van psychologen binnen de positieve psychologie, zoals Dweck en Csikszentmihalyi.

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Naast Pure Talent speel ik in een bandje, zing ik en schrijf ik muziek.    

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Mijn moeder zei altijd: 'Meer dan je best kan je niet doen'. Dat is een zin die ik nog vaak terughaal, bijvoorbeeld op momenten dat ik stress ervaar. 

Welke quote is waardevol voor jou?

"Doing what you like is freedom. Liking what you do is happiness."