Jennifer

 

Jennifer Brame

Jennifer heeft aan de Universiteit Utrecht Sociale Psychologie gestudeerd. Als sociaal psycholoog is zij opgeleid tot gedragsdeskundige in wat mensen beweegt en beïnvloedt in keuzes maken. Dit neemt zij zeker mee in haar werk als trainer. Jennifer krijgt energie van het overdragen van kennis en van het bedenken van creatieve oplossingen. Ze motiveert en stimuleert je om het beste uit jezelf te halen!

 

 

 

Leer Jennifer nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

De visie van Pure Talent komt overeen met hoe ik zelf naar trainingen en het leerproces van mensen kijk. Maatwerk is hierin het belangrijkste, een 'one size fits all' aanpak past niet bij de nieuwe ontwikkelingen omtrent opleiding. Op de eerste dag van mijn stage, jaren geleden, wist ik meteen dat Pure Talent een goede match was, omdat ik direct het vertrouwen kreeg om zelfstandig mijn ontwikkeling richting te geven.   

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Ik ben een doener met een sterk theoretische basis. Alle oefeningen die ik doe hebben een functie en een wetenschappelijk bewezen aanpak. Zelfs een origami-opdracht met bootjes vouwen of een plaatje bekijken zijn bedoeld als leerschool in mijn trainingen. Ik geloof in eerst doen, dan leren en werken vanuit je kracht in plaats van 'zwakke punten verbeteren'.    

Wat inspireert jou? 

Vrijheid en vertrouwen om te mogen leren, fouten te maken en ontwikkelen.

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Kritisch kunnen kijken naar processen en het grotere plaatje kunnen zien.     

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Ik heb destijds in mijn stage aan Erna van Lingen gevraagd (trainer, 20 jaar ervaring op dat moment) wat zij nu wist en eigenlijk 20 jaar eerder had willen weten. Ze vertelde mij dat je reactie op veel zal zijn "dat kan". Simpelweg "dat kan" zeggen en het referentiekader van de ander onderzoeken, brengt een betere oplossing dan zomaar een bepaalde aanpak opleggen.

Welke quote is waardevol voor jou?

“Sometimes you win, sometimes you learn.”