Kika

Kika Keus

Als trainingsacteur en trainer ondersteunt Kika het Pure Talent-team. Ze heeft 21 jaar ervaring als trainingsactrice en sinds 10 jaar werkt zij ook als trainer. Om onderdeel te mogen zijn in het ontwikkelingsproces van mensen is voor haar echt een cadeau.

 

 

 

 

Leer Kika nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

Toen ik Wietske voor het eerst ontmoette was er meteen een klik, en toen ik daarna de andere collega’s ontmoette werd dat gevoel alleen maar sterker. Samen sparren en zoeken naar verrassendewerkvormen en maatwerk voor de trainingen maken is voor mij een feest! 

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Als trainingsacteur en trainer een warme sfeer creëren in de trainingen, zodat de deelnemers zich uitgenodigd voelen om met een open blik naar het gedrag van zichzelf en anderen te kijken, waardoor ze zich veilig voelen om te experimenteren en te oefenen.    

Wat inspireert jou? 

De kracht van de natuur, in al haar schoonheid, de liefde, muziek, humor, leren en genieten van alle contrasten die het leven te bieden heeft en alle kansen om te groeien.

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Ik schilder en dans graag, ik ben een handige klusser in en om het huis. 

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Lastig om te kiezen, het zijn er zoveel ... love life. Als ik zou moeten kiezen is het de volgendezin: “Engage in it. Give it all you’ve got. Love it with a passion because life truly does give back, many times over, what you put into it.”

Welke quote is waardevol voor jou?

Het Japanse woord: Nankurunasia, oorspronkelijk betekent het: vergeet nooit wie je bent en leef voor vandaag en voor morgen, vergeet nooit te glimlachen en hoe slecht uw dag ook is geweest, onthoud dat de zon u met een grote glimlach zal ontvangen, dus doe hetzelfde zelf. In de loop van de tijd is dit samengevat tot “uiteindelijk komt alles goed”.