Kim

Kim Plesman

Kim is oorspronkelijk opgeleid als sociaal pedagogisch hulpverlener, maar zocht al snel meer balans tussen zorg en zakelijk. Ze is een zeer ervaren trainer, coach en facilitator in het bedrijfsleven en in de zorg. Haar passie en expertise zitten op het gebied van communicatie, persoonlijk leiderschap, mindfulness en (zelf)compassie. Ze komt snel tot de kern en heeft een praktische aanpak, met aandacht voor denken, voelen én doen. Ook speelt humor een belangrijke rol in haar werk. 

 

 

Leer Kim nog wat beter kennen:

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

De klik met Wietske en de herkenning op 'de dingen net even anders doen', de mooie opdrachten bij leuke klanten en branches.       

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Ik denk mijn inhoudelijke expertise, mijn flexibiliteit en aandacht voor kwaliteit.     

Wat inspireert jou? 

Heel veel! Hardlopen, in de natuur zijn, lezen, reizen, mensen met een missie, mooie muziek, de diversiteit van mensen met wie ik werk en nog veel meer.  

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Als amateur (wat oorspronkelijk 'liefhebber' betekent), stort ik me graag in nieuwe ervaringen. Ik hou van leren - talen, theorieën, en schrijf, maak graag dingen met mijn handen, kook en fotografeer.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Je hebt meestal alleen spijt van dingen die je níet hebt gedaan.    

Welke quote is waardevol voor jou?

“Perhaps all the dragons in our lives are princesses who are only waiting to see us act, just once, with beauty and courage. Perhaps everything that frightens us is, in its deepest essence, something helpless that wants our love.”

― Rainer Maria Rilke