Lobke

Lobke Smeels 

Lobke heeft een masteropleiding Sociale Wetenschappen en zij heeft de afgelopen tien jaar in zowel profit- en non-profitorganisaties zich ontwikkeld tot coach, trainer & consultant. Naast haar werk als trainer en coach heeft ze in grote organisaties gewerkt als HR Business Partner en projectleider. Zij heeft een brede praktijkervaring, die zij heeft aangevuld met specialistische opleidingen en licenties. Als trainer en coach richt zij zich op het vergroten van persoonlijke effectiviteit en het ontwikkelen van leiderschap van individuen en teams.

 

 

Leer Lobke nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

Pure Talent heeft een aanstekelijke energie en gaat het om echt contact maken. In de samenwerking met Pure Talent word ik altijd geïnspireerd en inspireer ik ook mijn collega’s.         

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Mijn kracht binnen Pure talent is het helpen van individuen en teams op het gebeid van persoonlijke effectiviteit en leiderschap.

Wat inspireert jou? 

Het inspireert mij als deelnemers aan het einde van een trainingsdag aangeven dat ze een stap in hun leerproces hebben gezet en dat ze zin hebben om hiermee aan de slag te gaan in de praktijk.          

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Mijn vrienden en familie komen graag bij mij eten vanwege mijn kookkunsten.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Geef iedereen de tijd. Als je aan het gras gaat trekken, gaat het niet harder groeien.     

Welke quote is waardevol voor jou?

Doe alles met zoveel ernst alsof het voortbestaan van het universum ervan afhangt en glimlach tegelijkertijd, omdat je beseft dat het een illusie is om ook maar te denken dat het enig verschil zou maken (Boeddhistisch gezegde)