Marleen

 

Marleen Hendriks 

Marleen Hendriks heeft 20 jaar managementervaring in de zorg en dat neemt zij mee om jou verder te brengen in je ontwikkeling   en ambitie. Je zult merken dat humor centraal staat in haar trainingen. Met humor, heldere voorbeelden en een persoonlijke benadering helpt zij jou om je volgende stap te zetten. Haar specialisme richt zich op Timemanagement, Netwerken en trainingen op het gebied van Persoonlijke Effectiviteit en Teamontwikkeling.

 

 

 

Leer Marleen nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

Voor mij staat Pure Talent voor praktisch en hands-on, dat past bij mijn Rotterdamse insteek. Ik hou ervan dat we praktisch zijn, leren door doen, uiteraard ondersteund door theorie, maar vooral door ermee aan de slag te gaan. Dat is altijd onze insteek bij elke training. 

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Vanuit de deelnemers van mijn trainingen krijg ik vaak terug dat ik open, laagdrempelig en de trainingen met humor breng. Dat vind ik een groot compliment! Binnen het team van Pure Talent ben ik van het doorpakken en knallen. 

Wat inspireert jou? 

Dit zeg ik niet omdat Wietske de directeur van Pure Talent is! Maar haar positiviteit inspireert mij. Bij haar zit het glas niet halfvol, maar klotst het ruim over de randen en dat werkt erg inspirerend voor mij!    

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Ik ben een netwerker. In mijn hoofd knoop ik van nature de hele wereld aan elkaar. Ik vind het leuk mensen bij elkaar te brengen. Daarnaast ben ik enorm goed in gezellig genieten met vrienden met een hapje en een drankje!      

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

In het vliegtuig wordt altijd gezegd: "Bij een calamiteit eerst zuurstof geven aan jezelf, pas daarna aan je kind". Met andere woorden: zorg eerst voor jezelf, dan pas kan je goed voor een ander zorgen.      

Welke quote is waardevol voor jou?

"The only way to do great work is to love what you do". Dit is een uitspraak van Steve Jobs die mij nog altijd inspireert en die er altijd voor heeft gezorgd dat ik de juiste stap zette in mijn loopbaan. Het is zo belangrijk dat je houdt van wat je doet, voor mij is mijn baan als trainer nog altijd geen baan maar een passie!