Motivatiemanagement

Persoonlijke Effectiviteit

Als je gericht wilt zijn op je persoonlijk functioneren en hierop invloed wilt uitoefenen en effectiever wilt worden in het bepalen en bereiken van eigen doelen en in de communicatie met anderen, kan de training / workshop Persoonlijke Effectiviteit waardevol zijn.

Samen meer bereiken - Teambuilding

De sleutel tot groter succes in organisaties ligt verborgen in de teamleden. Het doel is om de sterktes van de teamleden aan te boren en ze tot uitdrukking te laten komen in hun persoonlijke ontwikkeling in het team waarin ze functioneren.

Braindrain - Leer creatief denken

Denken. Peinzen. Koffie. IJsberen. Piekeren. Koffie. Dubben. Wikken. Wegen. Nog meer koffie. Denken. Peinzen. Jaaaa! Jaaaaa!! Of nee... toch niet. Geen idee? Geen inspiratie? Braindrain helpt je het maximale uit jouw grijze massa te halen. Brainstormen kun je namelijk net als broodbakken prima leren. Met een brainstormtechniekje hier, een brainmap techniekje daar en voor je het weet zit je hoofd weer vol briljante ideeën. Die je ook nog eens zelf bedacht hebt. Jij gelukkig. Baas nog gelukkiger. Braindrain komt, doet zijn ding en zorgt ervoor dat jij voor altijd creatiever en geinspireerd bent. De beste ideeën zitten in jezelf. In je hoofd. In een kastje. Alleen zit er soms een slot op. En Braindrain heeft de sleutel, of nog meer koffie.

De gunfactor - Positieve beïnvloeding

​Deze workshop gaat over hoe je meer kunt bereiken samen met je klant. Alles draait hierbij om de ‘positieve beïnvloeding’ in combinatie met klantgerichtheid. Om een doel te bereiken heb je de ander nodig. Er zijn meerdere aanbieders met dezelfde producten of diensten. De klant kan kiezen, zorg daarom dat je deze keuze positief kunt beïnvloeden. Om hier inzicht in te krijgen en vaardig in te worden kun je gebruik maken van een aantal stappen. Na deze workshop kun je de tips om het beïnvloedingsproces positief te sturen toepassen in de praktijk.