Nieuw! Training 'Persoonlijk leiderschap' i.c.m. 'De kleine prins'

Vanuit Pure Talent is er een nieuwe traning ontwikkeld. Deze training ‘Persoonlijk leiderschap: Regie over je eigen leven’ is tot stand gekomen met de inzichten vanuit het boek 'De kleine prins'.

 

 

 

 

Die titel slaat op de hoofdpersoon van het boek. Dat is namelijk een kleine prins van een planeet die besluit om op onderzoek uit te gaan naar andere planeten. Hij wil naar deze planeten om te kijken of hij daar beter zou kunnen leven dan in zijn eigen wereld.

Door de reis die de kleine prins aflegt in het verhaal komt hij achter bijzondere inzichten die hem verder helpen in zijn zoektocht. Deze reis en zijn inzichten zijn de verbindende factor tussen het verhaal en persoonlijk leiderschap. Persoonlijk leiderschap gaat over regie nemen over jouw eigen leven. Door te onderzoeken wat je waarden en talenten zijn kun je doelen kiezen die bij jou passen. Dit is ook wat de kleine prins doet. 

Drie levenslessen, die uit het verhaal zijn gehaald, staan centraal in de training en lopen als een rode draad door het programma. Deze worden ondersteund met psychologische stromingen van vandaag de dag (DISC, Cirkel van invloed en betrokkenheid, Kernkwadrant).

Benieuwd geworden? Hou onze site en Linkedin in de gaten wanneer hij gegeven gaat worden!