Pure Unique

Pure Talent Opleiding & Training staat voor een verfrissende aanpak en creatieve werkwijze. We streven maatwerk na bij iedere klant, in het kader van deze maatwerktrajecten is Pure Unique tot leven gekomen. Verras de klant, verras de deelnemer, wees unique. Pure Unique!

Praktijk voorbeelden van Pure Unique, zijn onder andere:

"Het leven is een feest,
zolang we zelf de slingers ophangen"

In het kader van een training Effectief Communiceren en Beïnvloedingsstijlen organiseren de deelnemers tijdens het opleidingstraject een Eigentijds Feest voor de organisatie. Iedere opleidingsgroep heeft zijn eigen taakverdeling, wat in het kader van samenwerking en effectieve communicatie de inzet van andere opleidingsgroepen nodig heeft.

Het opleidingstraject wordt afgesloten met het uiteindelijke spectaculaire feest.

"De wind in de zeilen hebben"

Ga erop uit, stap buiten de geijkte paden, verlaat de betonnen muren van kantoor. Met Pure Elements, een zusteronderneming van Pure Talent, gooien we het roer om en behandelen we de trainingsdoelen op een modern zeiljacht. Deelnemers gaan actief aan de slag met hun communicatiestijl, beïnvloedingstechnieken, houdings- en gespreksvaardigheden. Niet in een hotel, cursuslokaal of een saaie vergaderruimte, maar buiten waar de elementen de inspiratie vergroot en de ontwikkeling op een verfrissende manier positief beïnvloed.

"Poster"

Bij een opleidingstraject 'van service naar sales' bij een groot verzekeringskantoor hebben alle kantoren na afloop een inspirerende poster met de belangrijkste reminders van de training voor alle kantoren ontvangen.

"Post its"

In iedere training gebruiken we de Pure Talent post its, om persoonlijke doelen, reminders of aandachtspunten te noteren. Welke vervolgens op pc's, op bureau's, aan de wand in het zicht opgeplakt kunnen worden. Dit werkt versterkend voor de dagelijkse bewustwording binnen een veranderings/leertraject.