Pure Women

Pure Talent richt zich met Pure Women speciaal op de ambitieuze zakenvrouw, die vanuit haar kwaliteiten, kennis en power de mannenwereld verovert.

Wij bieden workshops, trainingen en coaching speciaal voor de ambiteuze zakenvrouw.

Een echte dame zegt NEE! - Assertiviteit

Ook wel eens moeite met het uiten van je mening of het ‘nee’ zeggen op een vraag van je collega? Bij de workshop Een echte dame zegt NEE! draait alles om assertief optreden, wat wil zeggen dat je op een prettige wijze voor jezelf kunt opkomen en zelfbewuster optreedt met respect voor de ander.

Stand out of the crowd - Zakelijke presentatie

In deze workshop kijken we naar je zakelijke kledingstijl. Je ontvangt tips voor het kiezen van je kledingstijl om de boodschap die jij wilt overbrengen meer kracht bij te zetten. Hierbij besteden we zowel aandacht aan afstemming op je klanten als op collega’s.

Je presentatie kan helpen je boodschap te onderstrepen en gemakkelijker je doel te bereiken. Welke kledingstijl je draagt, voegt iets toe aan je communicatie én past bij jou. Aan de hand van modetrends, pasvormen en etiquette, kijken we onder welke stijltype je valt en ontvang je persoonlijk advies. Het resultaat is een intensiever en completer beeld van je persoonlijke stijl en uitstraling.

Pure Women - Persoonlijke Coaching

De Pure Women Coach richt zich op de ontwikkeling van de jonge carriere vrouw. In de coachingtrajecten richten we ons op zaken waar jij als vrouw tegen aan loopt tijdens jouw weg naar de top.