Sanne

Sanne Smid

Sanne is coach en trainer. Ze begeleidt individuen en groepen met vraagstukken rondom uiteenlopende thema's. Allemaal gericht op persoonlijke groei en duurzame ontwikkeling. In het coachen en trainen gebruikt ze invloeden uit verschillende stromingen. Sanne is opgeleid in Transactionele Analyse (TA), Neuro Linguïstisch Programmeren (NLP), Systemisch Werken, Perfectionisme, coaching en DISC. Ze krijgt er energie van wanneer ze anderen kan helpen om alles uit zichzelf te halen!

 

 


Leer Sanne nog wat beter kennen:

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

De bevlogenheid, energie en professionaliteit van Wietske straalt door het hele bedrijf heen. Iedere training, iedere workshop wordt met dezelfde drive gemaakt, zonder uitzondering. Dat maakt Pure Talent een bureau waar ik mij graag aan wil verbinden!

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent?

Mijn werkwijze is gelijk aan wie ik ben als persoon: eerlijk, open, enthousiast en direct waar nodig. Mijn kwaliteit is dat ik goed kan oppikken wat er tussen mensen speelt. Daarmee werk ik graag met de ontmoeting, in het moment zelf. Door te benoemen wat ik waarneem, wordt de ontmoeting zelf een kans om te leren. Soms is dat spannend, altijd leerzaam en altijd zorgvuldig. 

Wat inspireert jou?

Mensen. De interactie tussen mensen. Ieder mens op zich. Waar kom je vandaan? Hoe ben je geworden wie je bent? Wat zijn onze verschillen en wat de overeenkomsten? Wat drijft mij, wat drijft jou? Super interessant vind ik dat!

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent?

Ik ben systemisch coach en begeleid (familie)opstellingen. Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het begeleiden van mensen die last hebben van de negatieve gevolgen van perfectionisme. In mijn vrije tijd kan je mij vinden op de dansvloer van een salsafeestje!

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Laat de uitkomst los!

Een vriendin gaf mij een aantal jaren geleden dit advies en wat heb ik daar veel aan gehad! Soms is ergens aan beginnen en niet precies weten waar het eindigt veel effectiever dan gecontroleerd ergens naar toe willen werken. Door (soms) de uitkomst los te laten, kunnen er oplossingen uit invalshoeken komen die je veel verder brengt dan je had kunnen bedenken van te voren. Loslaten en vertrouwen, hoe spannend dat ook is!

Welke quote is waardevol voor jou?

Liever een heel mens dan een goed mens. - Jung - 

Ieder mens heeft sterke en zwakke kanten, mooie en minder mooie kanten. Dat maakt ons tot wie we zijn en dat maakt ons menselijk.