Virtuele training Werk en privé in balans - De kunst van het thuiswerken

De laatste maanden is alles veranderd zowel werk als privé, thuiswerken heeft een andere dimensie gekregen en daarbij ook de bijkomende uitdagingen. Werken als professional thuis vereist een nieuwe flexibiliteit en inzet, tegelijkertijd zijn heldere doelen en de combinatie met je privéleven minstens zo belangrijk. Kun je aan de hoge verwachtingen, van jezelf en je omgeving, voldoen? En hoe stel je je eigen verwachtingen en de verwachtingen in de organisatie bij, als je lichaam daar bijvoorbeeld om vraagt?

Binnen deze training kijken we naar de druk die de huidige situatie, waarin we allemaal thuis werken, op onze work-life balance legt en gaan we aan de slag met het reduceren van stressoren. Zo krijg jij plezier in thuiswerk èn balans in je privé leven.

Tab group

Omschrijving
Resultaat: 

Na deze training van Pure Talent:

  • Weet je de juiste balans te vinden tussen thuis werken en je privéleven;
  • Heb je handvatten om thuis een goede werkplek te creëren;
  • Ken je de voordelen en valkuilen van thuiswerken;
  • Weet je welke gedragsverandering er voor jou nodig is om de optimale balans tussen werk en privé te creëren en behouden;
  • Heb je nieuwe manieren om te kijken naar tijd en prioriteiten;
  • Bezit je praktische tools voor werkdrukpreventie.
Opzet: 

De training zorgt voor voldoende input om te komen tot een plan van aanpak. Een plan van aanpak om werkdruk die tot werkstress leidt te voorkomen of te verminderen en energiebronnen te vergroten. Tijdens deze training ontwikkel de optimale balans tussen werk en privé te creëren en behouden.

De training heeft een interactief karakter. Naast inhoudelijke kennisoverdracht is er voldoende ruimte voor uitwisseling van ervaringen en discussies. Werkopdrachten worden ingevuld aan de hand van praktijksituaties en casuïstiek.

Aantal en duur van de bijeenkomst: 

Deze virtuele training bestaat uit 2 losse dagdelen van ieder 3 uur.