Vincent

Vincent de Lusenet

Vincent is een allround trainer & coach en faciliteert ontwikkeling op het gebied van (persoonlijk) leiderschap, communicatie en teambuilding. Daarnaast houdt hij zich bezig met verandertrajecten en werkt hij als L&D adviseur mee aan strategische (door)ontwikkeling en implementatie van trainingen en programma's. Zijn doelgroep varieert van medewerkers tot aan hoger management en directie. Hij gelooft er in dat een echte verandering dan ook alleen succesvol kan zijn als alle lagen van een organisatie daarin worden meegenomen. Vincent werkt altijd vanuit zijn eigen kernwaarden: verbinding, creativiteit en vertrouwen en zoekt daarin altijd de impact in zijn trainingen op.

Leer Vincent nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?

De visie van Pure Talent komt sterk overeen met die van mijzelf. Leren behoort leuk te zijn en het is onze taak als trainers om daarin altijd op een onconventionele en verfrissende wijze te blijven inspireren en onszelf en elkaar dus altijd te blijven vernieuwen.       

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Ik werk altijd vanuit verbinding, soms gaat dat makkelijk, soms wat moeizamer. Echter, zonder deze gelijkwaardigheid staan we niet open om te leren. Met weerstand (waar eigenlijk altijd iets anders onder zit) werken houdt mijzelf scherp en zorgt ervoor dat ik zelf ook altijd de verbinding zal moeten opzoeken. Ik denk dat hierin mijn kracht ligt.     

Wat inspireert jou? 

Mensen die een stapje verder durven te gaan, zichzelf echt uit te dagen en koste wat kost de 'drive' hebben om vanuit hun growth mindset te blijven handelen.

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Licht als het kan en confronterend en doortastend als het moet of nodig is. Maar altijd vanuit respect en veiligheid en vrije wil.

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

Kwetsbaarheid is de grootste kracht waarover mensen kunne beschikken.

Welke quote is waardevol voor jou?

“Choose courage over comfort, choose what is right over what is fun, fast or easy and always practicing your values, not just professing them.”