Wietske

Wietske van der Klein 

Uitgeroepen tot Beste trainer van Nederland en tot twee jaar op rij haar trainingsbureau als Beste Opleider van Nederland, heeft ze zich als trainer en ondernemer neergezet als een professional. Met haar didactische achtergrond als tweedegraads docent met een specialisatie in sociale en communicatieve vaardigheden, kijkt zij op een kritische wijze naar opleidingen. Daarnaast heeft ze met het behalen van verschillende licenties, zich een breed aanbod van trainingen eigen gemaakt en heeft ze zich gespecialiseerd op het gebied van in- & externe klantgerichtheid en management- & adviesvaardigheden. Daarnaast wordt ze veelvuldig gevraagd als spreker over beïnvloedingstechnieken, service & sales met het verzorgen van grote lezingen en workshops.

 


Leer Wietske nog wat beter kennen: 

Waarom heb je gekozen om bij Pure Talent te gaan werken?                 

Vijftien jaar geleden was ik in dienst als trainer bij een trainingsbureau en ik voelde dat ik meer vrijheid en eigenheid wilde, ik raakte in een burn-out. Ik heb ontslag genomen. Vanuit de behoefte aan meer eigenheid is Pure Talent ontstaan. Pure staat ook voor Persoonlijke Uitdaging Richting & Effect. Met andere woorden: ga altijd voor persoonlijke uitdagingen, geef hier concreet richting aan, maak keuzes en zie voor je wat je wilt bereiken vanuit je eigen wensen en talenten.

Wat is jouw kracht binnen Pure Talent? 

Altijd nieuwe dingen bedenken om te blijven inspireren. Met elkaar in beweging blijven. Ik loop soms over van ideeën, ga soms te snel en wil te veel. Dat is ook een kracht waaruit mooie dingen ontstaan. 

Wat inspireert jou? 

Dingen creëren, zoals opleidingsprogramma's ontwikkelen vanuit de leerdoelen van opdrachtgevers. Het sparren met collega-trainers. In de basis is het mijn gezin en woonomgeving. Mijn vriend en ik hebben drie kinderen, twee honden, twee kippen, twee schapen en een kat. In die bedrijvigheid en knusheid ligt de bron van alle inspiratie.

Wat zijn jouw andere talenten buiten Pure Talent? 

Mijn ondernemerschap gaat verder dan Pure Talent, zo heb ik naast Training & Opleiding ook een paar B&B's. Dat begon met het verhuren van twee shortstay-appartementen "Pure Place" naast ons woonhuis in Utrecht. Na jaren in Utrecht te hebben gewoond, zijn we inmiddels verhuisd naar het toeristische Giethoorn. Daar hebben we een boerderij aan het water met wederom een gastenhuis voor de verhuur: "Pure Giethoorn". Het ontvangen van gasten, hun verblijf tot een belevenis maken, daar krijg ik energie van. Het opknappen en stylen van de appartementen, zowel in Utrecht en het gastenhuis in Giethoorn, geeft me energie. 

Wat is het beste advies dat je ooit hebt gekregen?

"Voor het kennen van de Weg

Moeten we gewoon op Weg

Je dingen doen,

Liefst met plezier,

(dat hoeft niet dáar,

je kan ’t ook Hier)

- Uit de TAO van POEH – Benjamin Hoff

Welke quote is waardevol voor jou?

"We hebben altijd de nachten nog!"