21st Century Skills

21st Century Skills

De huidige samenleving kenmerkt zich door een hoog tempo gepaard met hoge verwachtingen. Digitalisering, informatie overload en constante bereikbaarheid, zijn begrippen die een grote rol spelen in deze tijd. Het is noodzakelijk voor medewerkers om hierop in te spelen, echter zijn bijbehorende skills hiervoor nodig. Deze skills nemen vaak de vorm aan van soft skills: waaronder creatief denken, ondernemerschap of flexibiliteit. Soft skills geven je de mogelijk te laten zien waarom jij anders bent en kunnen écht het verschil maken voor de werknemer. Zeker in de huidige samenleving is de ontwikkeling van soft skills cruciaal. Oftewel, dit zijn echte 21st Century Skills. Pure Talent biedt diverse workshops en trainingen aan waarin deze skills worden getraind, zodat jouw medewerker optimaal met de stroom van huidige samenleving mee kan varen. 

Voor informatie, tijden en inschrijving neem contact met ons op:  https://www.puretalent.nl/contact

Workshop Persoonlijk Leiderschap

Talentontwikkeling wordt steeds meer gestimuleerd door organisaties. Dit is een positieve ontwikkeling, want wat is nou beter dan helemaal opgaan in je werk en energie krijgen van je prestaties?

Workshop Werk en Privé balans

Onderzoek laat zien dat de grenzen tussen werk en privé steeds meer vervagen. Dit is niet gek, aangezien werken als professional veel flexibiliteit en inzet vereist, terwijl de combinatie met je privéleven minstens zo belangrijk is. Kun je aan de hoge verwachtingen voldoen? En hoe stel je deze verwachtingen bij, als je lichaam daar bijvoorbeeld om vraagt?

Workshop Psychologisch Kapitaal

De positieve psychologie wint de laatste jaren steeds meer terrein, en ook steeds meer bedrijven gebruiken invloeden uit de positieve psychologie om het beste in hun werknemers naar boven te halen. Het versterken van het psychologisch kapitaal van een medewerker is hier een belangrijke factor in. Juist in deze hedendaagse tijd van hectiek en voortdurende ontwikkeling.

Workshop Invloed en Positieve Beïnvloeding

Communiceren en overtuigingskracht zijn twee sleutelprincipes in onze netwerksamenleving. Met deze soft skills kun je invloed uitoefenen op een positieve manier, en zodoende samen meer bereiken.

Workshop Uit je Comfortzone, Omgaan met Veranderingen

Verandering is het enige constante in het leven, daar is geen twijfel over mogelijk. Zeker in de huidige tijd in een kennis- en netwerksamenleving, waarin organisatieveranderingen op zowel economisch als technisch gebied elkaar in rap tempo opvolgen. Hier zijn 21e eeuwse vaardigheden, zoals creatief denken en probleemoplossend vermogen, nodig om voorbereid te zijn en om mee te kunnen bewegen in de stroom.

Workshop Omgaan met Gedragsstijlen

Onderzoek laat zien dat diversiteit in organisaties kan bijdragen aan betere prestatie en samenwerking binnen teams. Diversiteit zorgt er namelijk voor dat teams tot innovatieve oplossingen komen en blijven ontwikkelen door het delen van kennis met teamgenoten.

Workshop Ondernemerschap op de Werkvloer

De huidige kennis- en netwerksamenleving heeft een enorm tempo wat betreft ontwikkeling. Daarom is het voor organisaties is het heel waardevol als medewerkers ondernemend zijn, kansen zien en daar ook naar handelen. Zelfsturing is belangrijk en pro-activiteit wordt beloond. Job crafting is dan ook een populaire term binnen de organisatiepsychologie: acties die werknemers nemen om hun werk vorm te geven en te herstructureren.