Medewerkers

U kunt hieronder een keuze maken uit ons aanbod trainingen voor (groepen) medewerkers.

Samen meer bereiken - Teambuilding

De sleutel tot groter succes in organisaties ligt verborgen in de teamleden. Het doel is om de sterktes van de teamleden aan te boren en ze tot uitdrukking te laten komen in hun persoonlijke ontwikkeling in het team waarin ze functioneren.

Onderhandelen

Onderhandelingssituaties brengen vaak de nodige valkuilen met zich mee, waarbij beide partijen eerder van elkaar af komen te staan dan tot elkaar komen. In de training staat het onderhandelen centraal, waarbij de eigen en/of zakelijke belangen op een constructieve en creatieve manier van beide partijen behartigd worden, waarbij de relatie en resultaat hand in hand gaan en men een win/win situatie creëert.

Gebruik je gunfactor - Adviserend verkopen

De wijze waarop de klant benaderd en behandeld wordt is van groot belang voor het adviseren en verkopen. Streef naar een hogere klantentrouw en klanttevredenheid, zorg voor dat je de gunfactor bent in het verkoopgesprek.

In de training wordt de deelnemer zich bewust gemaakt van zijn persoonlijke kwaliteiten en vaardigheden in het adviserend verkoopgesprek.

Servicedesk - Prettig klantcontact

Een servicedesk, receptie of kassa is het visitekaartje van een organisatie. De eerste indruk die de medewerker op de klant achterlaat is van wezenlijk belang voor het verdere contact. In de training staat het servicegericht handelen centraal waardoor de klant op een klantgerichte en effectieve manier benaderd zal worden. Daarmee zal een hogere klanttevredenheid bereikt worden. 

Braindrain - Leer creatief denken

Denken. Peinzen. Koffie. IJsberen. Piekeren. Koffie. Dubben. Wikken. Wegen. Nog meer koffie. Denken. Peinzen. Jaaaa! Jaaaaa!! Of nee... toch niet. Geen idee? Geen inspiratie? Braindrain helpt je het maximale uit jouw grijze massa te halen. Brainstormen kun je namelijk net als broodbakken prima leren. Met een brainstormtechniekje hier, een brainmap techniekje daar en voor je het weet zit je hoofd weer vol briljante ideeën. Die je ook nog eens zelf bedacht hebt. Jij gelukkig. Baas nog gelukkiger. Braindrain komt, doet zijn ding en zorgt ervoor dat jij voor altijd creatiever en geinspireerd bent. De beste ideeën zitten in jezelf. In je hoofd. In een kastje. Alleen zit er soms een slot op. En Braindrain heeft de sleutel, of nog meer koffie.

Tijd is geld - of geluk!

Stress, hoge werkdruk en burn-out zijn bekende verschijnselen in de huidige samenleving. Wanneer men hiermee te maken krijgt is het vaak lastig nog overzicht en rust te vinden in de werkzaamheden en het dagelijkse leven. In deze training/workshop wordt de deelnemer bewust gemaakt van zijn persoonlijke tijdsbesteding en besteden we aandacht aan het verbeteren van het eigen time management om hiermee tot meer overzicht, rust en werkplezier te komen. Kortom: tijd is geluk!

Teamwork

De sleutel tot groter succes in organisaties ligt verborgen in de teamleden. Het doel is om de sterktes van de teamleden aan te boren en ze tot uitdrukking te laten komen in hun persoonlijke ontwikkeling in het team waarin ze functioneren. Het gaat er daarbij om juist de onderlinge verschillen tot gemeenschappelijke kracht te maken, om zo tot een sterk en effectief team te komen. De training wordt als maatwerktraject uitgevoerd waaraan het gehele team deelneemt. Dit laatste is een voorwaarde voor de training.

Het visitekaartje - Klantgericht telefoneren

Professioneel telefoongebruik is vaak lastiger dan het lijkt. Door het ontbreken van de non-verbale communicatie kunnen veel valkuilen ontstaan. De kern van een klantgericht telefoongesprek zit in het kunnen leiden en sturen van het gesprek. In de training / workshop staan deze aspecten centraal. Aan de hand van een gespreksstructuur, communicatieve vaardigheden en de telefoonetiquette wordt er gewerkt naar professioneel en klantgericht telefoneren.

Koning Klant - Klant- en servicegerichtheid

Bij klantgerichtheid, serviceverlening en klantvriendelijkheid draait het allemaal om één ding. Zorg dat de klant zich gezien voelt! Hiervoor is het belangrijk om eerst naar jezelf en de organisatie te kijken. Want vergeet niet: JIJ bent het visitekaartje!

De eerste indruk

Klantgerichte servicedesk 'De eerste indruk'

Een servicedesk, receptie of kassa is het visitekaartje van een organisatie. De eerste indruk die de medewerker op de klant achterlaat is van wezenlijk belang voor het verdere contact. In de training / workshop staat het servicegericht handelen centraal waardoor de klant op een klantgerichte en effectieve manier benaderd zal worden. Waarmee een hogere klanttevredenheid bereikt zal worden.

Pagina's