Managers

U kunt hieronder een keuze maken uit ons aanbod managementtrainingen.

Verzuimgesprekken

Verzuimmanagement richt zich op de oorzaken van verzuim en wat men vanuit de organisatie kan doen om verzuim te verminderen en voorkomen.

Persoonlijk Leidinggeven voor managers

"Er zijn honderd wegen die naar Rome leiden. Wat is nou de beste weg die naar je medewerkers leidt?" Hoe kun je de kwaliteiten uit iemand halen? Hoe geef je leiding door de ander te motiveren? In deze training behandelen verschillende wegen die naar een gemotiveerde medewerker leiden. Verschillende beïnvloedingstijlen, gespreksvaardigheden en competentiegericht leidinggeven komen aan bod.

Time management - Meer doen in minder tijd

De ondernemer en carrièremaker van tegenwoordig is een bedreven jongleur, die alle ballen in de lucht wil en vaak ook kan houden. Maar is dit ook altijd wenselijk? In deze workshop wordt er aandacht besteed aan overvolle ‘to do-lists’ en uitpuilende agenda’s. Hoe kun je door het maken van de juiste keuzes meer doen in minder tijd en vooral met minder stress. Dat is de kern van deze workshop time management.

Beoordelingsgesprekken

In de praktijk lopen functionerings- en beoordelingsgesprekken vaak door elkaar of worden deze weinig tot niet op een juiste wijze gevoerd. In deze training wordt ingegaan op een aantal gespreksvaardigheden die u kunt hanteren om het beoordelingsgesprek zo goed mogelijk te kunnen sturen, aan de hand van een handige gespreksstructuur.

'Slecht-nieuws' Gesprekken

Het brengen van slecht nieuws is onvermijdelijk. Vaak moeilijk voor de brenger én de ontvanger: de brenger ziet er vaak tegenop, hoe om te gaan met de te verwachten emoties en de ontvanger zit niet te wachten op voor hem teleurstellende berichten.

Functioneringsgesprekken

Organisaties zijn voortdurend in beweging, klanten stellen andere eisen, de financiële of concurrentiepositie verandert, producten of diensten moeten worden bijgesteld. Allemaal veranderingen die van invloed zijn op de taken en het functioneren van de medewerkers.

It's all about you - Persoonlijk Presenteren

De basis van een goede presentatie zit niet alleen in de inhoud, maar voornamelijk in de manier van presenteren.

Stand out of the crowd - Zakelijke presentatie

In deze workshop kijken we naar je zakelijke kledingstijl. Je ontvangt tips voor het kiezen van je kledingstijl om de boodschap die jij wilt overbrengen meer kracht bij te zetten. Hierbij besteden we zowel aandacht aan afstemming op je klanten als op collega’s.

Je presentatie kan helpen je boodschap te onderstrepen en gemakkelijker je doel te bereiken. Welke kledingstijl je draagt, voegt iets toe aan je communicatie én past bij jou. Aan de hand van modetrends, pasvormen en etiquette, kijken we onder welke stijltype je valt en ontvang je persoonlijk advies. Het resultaat is een intensiever en completer beeld van je persoonlijke stijl en uitstraling.

Speed up the meeting - Optimaal vergaderen

Besprekingen die te lang duren, besluiten die niet van de grond komen of te weinig inbreng van collega’s? De workshop ‘Speed up the meeting’ behandelt vergadertechnieken waarbij op een effectieve wijze alle partijen aan bod komen, concrete adviezen gegeven worden en de besluitvorming wordt versneld.

De flexfactor - Projectmatig werken

Binnen organisaties wordt het steeds belangrijker projecten of opdrachten intern of extern afdelingsoverstijgend uit te werken.