3. Thema Presentatievaardigheden

Een organisatie onderscheid zich door de medewerkers. Een krachtige spreker is het visitekaartje voor de organisatie. Hoe kun je je presentatie meer kracht en overtuiging geven. De beste sprekers hebben hier de nodige trainingsuren aanbesteed. 

'Pitch en impact'

Tijdens de training 'Pitchen' weet je hoe je kort en krachtig jezelf of product kan presenteren met meer impact op de toehoorder. Pitch je ideeën, je organisatie en jezelf met overtuigingskracht. 

'Maak het verschil'

Leer hoe ook jij een Powerpoint kunt maken die jou ondersteunt in het geven van een krachtige presentatie. Zodat jouw boodschap nog beter onthouden wordt door het publiek.

'Persoonlijk presenteren'

Jij als presentator maakt het verschil. Door goed te weten waar jouw kwaliteiten liggen en deze in te zetten, kan jij een presentatie aantrekkelijker maken.

'Een echt verhaal'

Een aantrekkelijke manier van presenteren is storytelling, waarbij je de toehoorder meeneemt in een beeldend verhaal. De technieken die hiervoor nodig zijn, staan centraal in de training 'Storytelling', waardoor jij iedere presentatie levendig kan maken.